Presentació Joan Antoni Gomila

Joan Antoni Gomila

Mirando por el visor
Hola a totes i tots,

Em dic Joan Antoni Gomila, ja conec a alguns membres del fotoclub, alguns des de fa massa anys (no és així Pere Arguimbau, jejeje) i he volgut formar part del vostre Fotoclub per que pens que teniu unes instal.lacions envejables per a qualsevol altre fotoclub de Menorca i em fa ganes poder-les utilitzar, especialment el laboratori de revelat analògic.

Pels que no em coneixeu, soc membre d'es Fotoclub Cercle Artístic de Ciutadella a on ja fa 3 anys que soc l'organitzador i 4 anys "salon chairman" del Saló Fotogràfic Digital "Illa de Menorca" (més endavant obriré un fil amb informació de l'edició d'enguay per si algú hi vol particpar).

També soc membre i administrador del fòrum Fotofinde (https://www.fotofinde.com/) i del que alguns membres també formen part del vostre fotoclub.

Soc membre de la "Confederación Española de Fotografía" a on tenc la titolació d'ACEF i de la "Fédération Internationale de l'Art Photographique" a on també tenc la titolació d'AFIAP.

A modus de curiositat, i ja per acabar, dir-vos que vaig tenir el gust de formar part del jurat d'una edició del vostre "Menorca a la vista", crec que devia ser la darrera que vau organitzar, si no vaig errat..., si no és així, ja em perdonareu l'errada.
 

Arriba